Conflict Management

Introductie

Waar mensen zijn, zijn conflicten. Door conflicten kunnen zakelijke- en privérelaties ernstig verstoord raken. Indien mensen in de toekomst nog een relatie met elkaar willen of moeten hebben, is het dan ook belangrijk om een conflict goed op te lossen.
Als u inzicht hebt in de achtergronden van een conflict en op verstandige wijze weet te handelen, kunt u ervoor zorgen dat conflicten juist positief uitpakken.

 

Doel

Tijdens de training Conflicthantering gaan we dieper in op emoties, en hoe hiermee om te gaan, en wordt er middels rollenspellen veel aandacht besteed aan verschillende manieren van benaderen van en communiceren met de diverse partijen. Uw eigen houding speelt daarbij een grote rol en ook die komt onder een vergrootglas te liggen!

 

Doelgroep

Deze training is van toegevoegde waarde voor iedereen die wil leren (beter) om te gaan met conflicten.

 

Vooropleiding

Er worden geen specifieke voorwaarden gesteld om deel te nemen aan deze training.

 

Duur en studielast

De training duurt 2 dagen.
Studielast is niet van toepassing voor deze training.

 

Leermethodiek: klassikaal

Een klassikale training geeft u de garantie dat u uitstekend wordt opgeleid door deskundige, praktijk-ervaren trainers op hun vakgebied. De training wordt gegeven op basis van theorie, (groeps-)opdrachten en praktijk gerelateerde discussies. Op deze wijze wordt Conflict Management concreet en toepasbaar gemaakt voor de praktijksituatie van de cursisten.

 

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte per training is 10 personen.

 

Certificering

Na afloop van de training wordt ons instituut-certificaat u via email toegestuurd.

 

Inhoud

Voordat de training plaatsvindt, plannen wij altijd een (telefonische) intake om een goed beeld te krijgen van uw verwachtingen van de training en van de mogelijke knelpunten waar u in de praktijk tegenaan loopt.
Vanzelfsprekend hebben wij een standaard programma beschikbaar voor deze 2-daagse training, maar wij passen de inhoud graag aan aan de persoonlijke wensen van de cursisten, opdat u nóg meer rendement uit deze training haalt.

 

Materials

De studiematerialen bestaan uit handouts van de presentaties en oefeningen. Aan het eind van de training worden deze materialen u via email toegestuurd.

 

Beroepsbegeleiding

Via ons online support system MyMediasi wordt de mogelijkheid geboden om met onze praktijk-ervaren professionals van gedachten te wisselen over de mogelijkheden en obstakels die ervaren worden tijdens het toepassen van de geleerde theorie en vaardigheden en in het uitvoeren van de geplande verbeteracties.

Gedurende en tot 3 maanden na het eind van de training hebben cursisten toegang tot MyMediasi.

 

Studiebegeleiding

Gedurende en tot 3 maanden na afloop van de training wordt ondersteuning geboden aan de cursisten bij het bestuderen van de theorie. Dit vindt op individuele basis of in groepsverband plaats.

 

Kosten

De prijs van de training in het open rooster is inclusief een digitale versie van de studiematerialen, locatie- en arrangementskosten en een digitaal instituut-certificaat. Click hier voor de prijslijst van Mediasi Academy.

Aan iedere deelnemer van een open rooster training wordt kosteloos een Support Voucher ter beschikking gesteld waarmee toegang tot MyMediasi kan worden verkregen.

Voor in-company trainingen calculeren wij een bedrag per trainer per dag en vervolgens de kosten per cursist voor studiematerialen, support en eventueel voor boeken. Neem s.v.p. contact op voor de mogelijkheden.

 

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.