Continual Learning Program

Slider PECPD 1280x720IT Education’s Continual Learning Program

Om de registratie in het ADR International Register en het SKM register te kunnen behouden moet jaarlijks onder meer een aantal PE-punten behaald worden. MfN schrijft het een en ander voor (bijvoorbeeld 6 voor intervisie) , ADR International Register laat deze keuze aan de ADR Professionals over. Zie ook de pagina PE/CPD.

Mediasi’s Continual Learning Program, CLP, is erop gericht om iedere ADR Professional jaarlijks tenminste 12 PE/CPD-punten te laten behalen, tegen lage kosten en waarbij het aanbod van échte toegevoegde waarde is voor zijn  of haar persoonlijke ontwikkeling dan wel (verdere) professionalisering van zijn/haar onderneming.

 

Events: een mix van virtual & traditional classrooms

Iedere maand wordt er 1 event georganiseerd: in de oneven maanden een intervisie-avond en in de even maanden een workshop of presentatie.

Een aantal workshops wordt georganiseerd op de traditionele manier: als classroom training. De overige events, restant workshops en intervisie-avonden, worden als virtual classroom georganiseerd, d.w.z. dat je vanaf jouw eigen werkplek online deelneemt aan een sessie en live in contact bent met trainer en mede-cursisten.

ADR International register waardeert IEDERE sessie met 2 CPD-punten. De intervisie-avonden worden ook door SKM met 2 punten ieder gewaardeerd. Afhankelijk van de interesse van MfN mediators worden de workshops ook bij SKM aangemeld als PE-aanbod. Mediasi verzorgt de administratie hieromtrent.

 

Voor elk virtual event geldt:

  • 18u30 aanvang programma;
  • 19u45 pauze;
  • 21u00 afronding programma;
  • na afloop tot circa 21u30 tijd om na te praten.

Voor elk live event geldt:

  • ontvangst vanaf 18u00;
  • 18u30 aanvang programma;
  • 19u45 pauze;
  • 21u00 afronding programma;
  • na afloop tot circa 21u30 tijd om na te praten;
  • koffie, thee en water zijn inclusief, frisdrank tegen vergoeding verkrijgbaar.

Locaties

De traditional classrooms worden aangeboden op de volgende locaties:

Buurthuis De Yp, Oeverwallaan 130 te Den Haag. Hiermee ondersteunen wij de vrijwilligers die dit buurthuis runnen. Gratis parkeren, goed bereikbaar met OV, 5 autominuten vanaf A13/A12.

buurthuis de yp

Amersfoort, locatie New Penguins, Asch van Wijckstraat 4a te Amersfoort. Betaald parkeren, uitstekend bereikbaar met OV.

Asch van Wijckstraat4

Sociaal Cultureel Centrum Plexat, Kerkstraat 22, 4845 ED  Wagenberg (N-B).  Gratis parkeren, beperkt bereikbaar met OV, 3 autominuten vanaf A59.

plexat

 

 

Deelname

Als Guest

Het is mogelijk om als Guest in te schrijven voor een los event. De kosten voor een event bedragen €50 (€55 vrij van BTW).

Als Member

Een Member gaat een verplichting aan voor 12 kalendermaanden van €37,50 (€41,25 vrij van BTW) per maand en krijgt hiermee toegang tot totaal 12 events, locatie onafhankelijk.

Dit abonnement eindigt na 12 maanden en  wordt niet stilzwijgend verlengd.

Als Duo Member

Twee geregistreerde ADR Professionals kunnen samen een Duo Membership afsluiten. Totaal mogen dan 12 events verdeeld over 2 personen bijgewoond worden; bijvoorbeeld ieder 6 events. De kosten van dit membership bedragen per persoon €25 per maand. (€27,50 vrij van BTW)

Dit abonnement eindigt na 12 maanden en  wordt niet stilzwijgend verlengd.

Introductie-aanbieding

Wil je eerst eens rustig kijken of de kwaliteit van de events en de sfeer tijdens deze events je bevalt alvorens een membership aan te gaan? Maak dan gebruik van onze introductie-aanbieding! Voor €50 (€55 vrij van BTW) krijg je toegang tot 1 intervisie-event en tot 1 workshop. Data bepaal je zelf. Je kunt éénmalig gebruik maken van deze aanbieding. Indien vervolgens een Membership wordt afgesloten, krijg je 1 maand korting.

Capaciteit

Per event is 15% van de totale capaciteit beschikbaar voor Guests en gebruikers van de introductie-aanbieding.

 

Programma 2016

Klik hier voor het programma voor 2016.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.