Graduate Programmes

Een carrièrepad zonder training en coaching is een doodlopende weg. Een aantal van onze opdrachtgevers biedt graduates met een HBO- of universitaire master, die tijd en moeite willen investeren in hun ontwikkeling, een uitgebreid Graduate Programme aan.

Gedurende een jaar doorloop je een zeer uitgebreid trainingsprogramma. Dit programma stelt jou in staat te excelleren bij deze opdrachtgevers. Een meerwaarde voor beide partijen. Je volgt een op maat gesneden traject, waarbij aandacht besteed wordt aan de ontwikkeling van zowel professionele als persoonlijke vaardigheden. Denk hierbij aan internationaal erkende certificeringen op het gebied van Service Management (ITIL®), Informatie Management (BiSL®), Project Management (PRINCE2® of WISP) en soft skills (PS Professional).
Daarnaast focus je op de verdere ontwikkeling van je vaardigheden op het gebied van bijvoorbeeld conflicthantering, onderhandelen, vergader- en presentatietechnieken en communicatie.

Een succesvolle loopbaan ontwikkelt zich ten slotte ook naast het werk. Daarom worden er regelmatig activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd die je helpen je netwerk op te bouwen en uit te breiden en je de mogelijkheid bieden te sparren met collega’s en uiteraard ook gewoon te ontspannen.

Het trainingsprogramma wordt ingevuld door IT Education, in samenwerking met Mediasi Academy.

Wij Zoeken

Ben jij afgestudeerd en op zoek naar een job waarin je én veel kennis opdoet én door ervaren mensen begeleid wordt in de opstart van jouw carrière? Dan is een een van onze Graduate Programmes misschien iets voor jou.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die het verschil kunnen maken, die direct al toegevoegde waarde bieden en die bereid zijn te investeren in hun eigen ontwikkeling. Je gaat direct in dienst bij een van onze opdrachtgevers en krijgt een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het training en coaching programma wordt veelal ‘naast het werk’ aangeboden en dat betekent dus een extra inspanning van je.

Nadat je het programma succesvol hebt doorlopen ben je in het bezit van een aantal waardevolle, erkende certificeringen én heb je een vliegende start in je carrière gemaakt. Not bad at all toch?!

 

IT Service Desk Analyst

De IT Service Desk is hèt gezicht van de IT Service Provider. Heb je een opleiding IT op ten minste MBO-niveau, spreek je goed Nederlands en Engels, ben je communicatief vaardig én ben je service gericht? Neem dan contact op voor meer informatie!

ERP Specialist

Bedrijfsprocessen doorgronden en relaties in kaart brengen zit jou in het bloed. Je hebt de opleiding HBO (Commerciële) Economie, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde succesvol afgerond en je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal op ten minste C2 niveau. Een opleidingsplaats MS Dynamics365 Consultant bij een internationale onderneming is voor jou beschikbaar!

IT Security Specialist

Je hebt een IT-opleiding op ten minste HBO-niveau succesvol afgerond en bent op zoek naar een omgeving waarin je opgeleid wordt door de specialisten van de Security Academy en al direct aan de slag gaat in een project waar alle uitdagingen in zitten. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal op C2-niveau of hoger.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.